2.1.12

Diensten

Bakker Assurantie

Bij Bakker Assurantie kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor al hun verzekeringen.
Hierbij kunt u denken aan een aansprakelijkheidverzekering, opstal- en/of inboedelverzekering, autoverzekering en reisverzekering.
www.bakkerassurantie.nl

Bakker Pensioen

Bakker Pensioen brengt samen met u uw pensioenregeling in lijn met de bestaande wensen en eisen. Wij gaan samen met u op zoek naar de meest gewenste vorm, waarbij de diverse uitgangspunten worden geformuleerd en worden vertaald naar een pensioenregeling.
www.bakkerpensioen.nl

Bakker Hypotheken

Bijna iedereen die een huis of bedrijfspand gaat kopen heeft een financiering nodig in de vorm van een hypotheek. Omdat het hierbij gaat om aanzienlijke bedragen, is het zeer raadzaam om zorgvuldig na te gaan welke hypotheekvorm u het beste kunt kiezen en bij welke instelling u die afsluit.
Bakker Hypotheken BV heeft alle professionele expertise in huis om u met raad en daad bij te staan bij het nemen van zo’n belangrijke stap. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.
www.bakkerhypotheken.nl

Bakker Makelaardij

Bakker Makelaardij is dé NVM-makelaar voor aan- en verkoop van uw woning. Ook taxaties voor NWWI zijn geen probleem! Voor het actuele huizenaanbod kunt u terecht op de website van Bakker Makelaardij.
www.bakkermakelaardij.nl

Deskundig en persoonlijk

Bakker Assurantie